Tvättstuga

Välkommen till BRF Fyrhöjdens tvättstuga på Fyrskeppsvägen 89 (gaveln)!

I tvättstugan kan du använda någon av de två bokningsbara maskingrupperna i rummet till höger, eller spontantvätta i rummet till vänster. Du bokar tvättpass med din nyckelbricka på den elektroniska tavlan som sitter strax innanför dörren. Du kan även boka online samt via en app i din telefon om du har Iphone eller Android.

Så bokar du tvättpass online

Skicka ett mejl till info (at) brffyrhojden.se och uppge ditt namn, personnummer och lägenhetsnummer (dvs det nummer som står på din kopia av nyckelkvittensen, tillika ev köpeavtal, INTE det gamla nummer som står på din dörr) samt att det gäller onlinebokning för tvättstugan. Du får ett svar snarast med ditt tillfälliga lösenord. Gå till http://fyrhojden.pmtotal.se/Portalen (den http-adressen används även i appar) och logga in med ditt lägenhetsnummer och det tillfälliga lösenordet. När du loggat in kan du byta lösenord under fliken Inställningar i portalen.

Bra att veta om bokningen:

– Det finns 5 x 2 pass att boka varje dag: 7-10, 10-13, 13-16, 16-19 och 19-22.

– I det bokningsbara rummet finns två maskingrupper. Det är bara du och den som eventuellt bokat den andra maskingruppen under samma tid som har tillgång till rummet medan tvättpasset pågår. Du får inte använda spontantvättstugan samtidigt som du har ett bokat pass.

– Det går att boka max 8 pass i månaden och du kan bara boka ett pass åt gången.

– Även spontantvättstugan är öppen mellan 7 och 22. Övrig tid är hela tvättstugan låst.

– Du måste påbörja ditt tvättpass senast 30 minuter in på den bokade tiden, annars avbokas passet. Har du bokat 7-10 måste du alltså börja tvätta senast 7.30 för att inte “förlora” ditt bokade tvättpass.

– Du kommer bara in i den bokningsbara tvättstugan på de tre timmar som du bokat den. Se alltså till att hämta tvätten i tid!

– En tid som du inte avbokat senast innan tvättpassets början räknas som förbrukad.

Ordningsregler för tvättstugan:

– Bygelbehåar ska tvättas i tvättpåse.

– Du kan tvätta mindre trasmattor, täcken och kuddar i de stora maskinerna. Dock INTE större och grövre mattor, då går maskinerna sönder!

– Tänk på våra allergiker. Försök att undvika starkt parfymerade tvätt- och sköljmedel när du använder vår gemensamma tvättstuga. Det brukar dessutom oftast vara mer miljövänligt att använda produkter utan parfym!

Lämna tvättstugan städad! När du tvättat färdigt:

– Ta loss och skölj ur tvättmedelsfacken i maskinerna samt torka av eventuella tvättmedelsrester utanpå.
– Ta ut och töm luddfiltret i torktumlare. Filtret tål också att sköljas av under kranen.
– Sopa golvet, ta bort ludd och torka av bänkar om det behövs.
– Släng tomma tvättmedelsförpackningar och annat skräp.

Felanmälan görs till vår fastighetsskötsel