Öppet hus med Nordea

Som vi tidigare skrivit valde styrelsen att samarbeta med Nordea. Om du har frågor kring lån eller vill ha hjälp att fylla i ansökan kan du träffa Nordeas handläggare onsdagen den 19 januari:

Plats: Fyrskeppsvägen 120, kl 17-20, den 19 januari 2011

Drop-in = ingen tidsbokning. Det finns utrymme för allmänna frågor och hjälp med blanketter med mera. Har du privata frågor som tar längre tid rekommenderar vi att du bokar en tid med en handläggare för rådgivning på Nordea Farsta.

Vi har valt bank – Nordea

På styrelsemötet idag i Brf Fyrhöjden gick styrelsen igenom olika offerter från banker och valet föll på Nordea Farsta. De erbjöd bäst villkor och har lovat alla boende en bra handläggning. Nordea har gått igenom föreningens ekonomiska plan och godkänt ett föreningslån på drygt 120 mkr.

Vi kommer att få ett par namngivna och bra handläggare på Farstakontoret som kommer att hantera alla lån för de boende som vill köpa sin lägenhet. Vi ska försöka ordna en lokal så att representanter från Nordea kan komma till föreningen under nästa vecka och svara på frågor och hjälpa till med ansökningar. Mer information om det kommer efter stämman.