Årsstämma 21 maj

Välkomna till vårens stämma tisdagen den 21 maj klockan 18. I år samlas vi på Teater Reflex i Kärrtorps centrum. Först håller vi stämman inne i Reflexens salong och efter den mer formella delen, avslutar vi med prat och mingel i foajén. Ost, druvor, godis, vin, alkoholfritt och annat mums kommer att serveras. För att veta hur mycket gott vi ska köpa in vill vi i styrelsen att ni, som har lust att mingla, senast den 15 maj skickar ett mail och anmäler hur många ni blir. Maila mingelanmälan till pia@piahuss.se.

Handlingar formell stämmokallelse delas ut närmare den 21 maj.

Motion inför årsstämma

Hej medlemmar!

Utöver att ni ständigt har möjligheten att delge oss era åsikter och komma med förslag på förändringar, har ni även den demokratiska rättigheten att motionera.

Kom ihåg att motionen måste inkomma i god tid före årsstämman. Eftersom årsstämman kommer hållas någon gång under mitten eller i slutet av maj månad ger vi er fram till den 17 mars att skicka in motioner inför årets stämma. 

Hur skriva motion?
Under fliken Dokument & Blanketter finns nu en blankett/lathund för motioner. Skriv ut blanketten, fyll i rutorna och lägg den sedan i brevinkastet i vår styrelselokal.

Om ni har frågar så hör av er!

Resultat föreningsstämman

brf fyrhöjden logo

Tack till alla som kom på den extrainsatta föreningsstämman i dag och visade stort engagemang.

De nya stadgarna röstades igenom (möte 2 av 2). De kommer läggas upp på hemsidan inom kort.

Vi diskuterade också ev. kommande renovering av fasad samt renovering/byte av våra fönster. Styrelsen bad även alla att inte ställa skräp i källargångarna och att alla följer de regler vi har i vår miljöstuga.

Städdag april-14

Städdag
påskliljor

Lördagen den 26 april
klockan 10-15
samlas vi på gården med gungorna

Gårdsgruppen ordnar fikabröd och korv, ta med eget kaffe

Det kommer att finnas jord och bärbuskar
Ta med handskar och trädgårdsredskap om du har

Alla är välkomna!
Gårdsgruppen

Snart är det dags för BRF Fyrhöjdens föreningsstämma!

Här följer lite information som kan vara bra att känna till inför stämman. En formell kallelse och verksamhetsberättelse med årsredovisning kommer framöver att skickas ut till alla medlemmar enligt föreningsstadgarna.

Tid: Tisdag den 14 maj 2013 kl. 19.00
Lokal: Kärrtorps gymnasium, Aulan

Se inlägget ovan!

Motioner

Vill du som medlem lämna in en motion till stämman kan du göra det per mejl eller vanlig post. (Motionen måste komma in skriftligen.) Underteckna din motion med namn och lämna gärna kontaktuppgifter så att styrelsen kan kontakta dig vid frågor – en tydlig motion gör det lättare för övriga medlemmar att förstå den och ta eventuellt beslut på stämman.

Skicka motionen till info@brffyrhojden.se eller till BRF Fyrhöjden, Fyrskeppsvägen 100 (gaveln), 121 54 Johanneshov. Vi behöver din motion senast den 21 april.

Motioner som kommer in efter detta datum behandlar vi så långt det är möjligt i mån av tid!

Bra att veta om rösträtt på stämman

  • För att ha rösträtt som medlem på stämman får du inte ha några obetalda avgifter till föreningen.
  • Varje bostadsrätt har en röst, oavsett om ni flera som äger lägenheten tillsammans.
  • Innan stämman börjar kommer alla medlemmar att bli avprickade mot röstlängden. För att ha rösträtt på stämman måste du kunna legitimera dig, så ta med id-kort/körkort/pass!
  • Om du inte kan närvara på stämman kan du använda dig av en fullmakt. Den måste vara skriftlig och bör innehålla följande: ort, datum för stämman, ditt och ombudets namn och adress samt era underskrifter. Den person som är ombud för dig tar sedan med sig fullmakten till stämman.
  • Du som är ombud kan bara företräda en annan medlem enligt föreningens stadgar.

Hälsningar och väl mött på stämman!
Styrelsen i BRF Fyrhöjden