Tvättstugeinloggning

Vi har fått många mail, till styrelsen, från flera medlemmar som vill ha inloggning till tvättstugan online. Nedan följer instruktion om hur du går tillväga för att få detta.

Alternativ 1: Du som är ny medlem kan alltid be säljaren att lämna över sina inloggningsuppgifter tillsammans med den badge/nudd-bricka som du ska vara noga med att överta tillsammans med nycklar mm. Badgen/Nudd-brickan är en värdehandling som sa följa med köpet.

Alternativ 2: Skriv ett mail till Aphos, föreningens tekniska förvaltare, och uppge namn, adress samt det lägenhetsnummer som finns angivet i ditt köpekontrakt. Adress info@aphos.se. Som svar får du en kod som går att logga in med via föreningens hemsida och din dator. Denna kod kan du spara alternativt ändra till något mer personligt. 

DAGS IGEN!

Lördagen den 19:e oktober höststädar vi tillsammans i föreningen.

Tid: 11 – 14 och alla krafter behövs och välkomnas.

Samling vid Fyrskeppsvägen 79 för den som behöver krattor, sopsäckar med mera.

Vi ska plocka undan utemöbler, putsa våra rabatter, kolla igenom källargångar och ta bort skräp och föremål.

Som vanligt träffas vi också över grillade korvar, vegetariska och icke-veg, kaffe, bullar mm.

Som vid vårstädningen kommer Starcycle att sätta upp behållare för grovsopor utanför vår miljöstuga. Passa på att rensa bort gammalt bös som bara står i vägen. Behållarna ställs upp fredagen den 18 oktober och hämtas måndag den 21 oktober.

Som det sedan en tid finns anslag om i våra portar, gör vi också en cykelrensning! Märk din cykel, omärkta cyklar tas bort.

Kvarglömd tvätt! Efter vinterns rensning av kvarglömda persedlar i tvättstugorna börjar högarna åter att växa till. Gå ner och inventera i kvarglömt-korgarna, kläder som ligger kvar efter städdagen kommer att lämnas till textilåtervinning.

VI SES! GLAD HÄLSNING STYRELSEN

Tvättstugeinformation

Hej alla!


Det är fullt begripligt att många medlemmar tröttnar över att en tvättmaskin i tvättgrupp 1 varit trasig sedan i november. Vi vill bara informera er om att vi i styrelsen gör detsamma! Tyvärr verkar felet vara ovanligt krångligt, ett fel som endast Mieles specialtekniker ev kan åtgärda.
Vi har haft reparatörer på plats flera gånger och nu väntar vi på Mieles insatsstyrka som ska anlända den 24 januari. Den aktuella maskinen borde hålla minst 7 år till men om problemen fortsätter avser styrelsen att installera en ny maskin. Men vi avvaktar Mieles besök så håll ut!


Vänlig hälsning styrelsen

Över alla bräddar!

Hej alla!

Mängden kvarglömda kläder i våra tvättstugor håller nu på att nå all time high!

Så – något måste göras. Kläder som ligger kvar i sopsäckar och korgar kommer vi därför att lämna in för textilåtervinning. Så, du/ni som vet med er att ni glömt kvar grejor eller saknar något, gå igenom korgarna och plocka hem plaggen.

Från måndag den 10 december är det fritt fram för var och en att ”fynda” ur högarna. Ditt glömda/gömda/försakade plagg kan glädja någon annan. Jackpot om någon hittar årets tomte-outfit!

Kläder som lämnats kvar efter fredagen den

14 december packas sedan för återvinning.

Vänlig hälsning från oss i styrelsen

Tvättstugan invigd

Många boende tog chansen att komma förbi och titta på den nya tvättstugan samt bli bjudna på kaffe och kaka i oktobersolen. Från och med imorgon den 3 oktober går det att tvätta, men tvättpass kan bokas redan nu. Snart kommer man också att kunna boka/avboka pass här på hemsidan. Den som har en Iphone eller Android-telefon kan ladda ner appen “Aptus bokning” (sök på Aptus i App store eller Android Market) för att framöver kunna boka/avboka pass direkt i telefonen. Läs mer om tvättstugan här.

Välkommen på invigning av BRF Fyrhöjdens nya tvättstuga!

På söndag den 2 oktober mellan klockan 12 och 14 håller vi öppet hus i den nya tvättstugan som nu är färdigbyggd. Adress: Fyrskeppsvägen 89 (gaveln).

Det går att tvätta från och med måndag den 3 oktober. Bokning av tvättider kan ske redan på söndag. Du som inte hämtat ut din nyckelbricka kan också göra det på invigningen. Medtag i så fall legitimation för att kunna kvittera ut brickan.

Vi bjuder på kaffe och kaka!

Väl mött,
Styrelsen
BRF Fyrhöjden

Nya datum för utlämning av nycklar till miljöstugan 2011

Nu finns två nya möjligheter att hämta ut sin nyckelbricka till miljöstugan: måndag den 22 augusti kl 18-20 2011 och måndag den 29 augusti kl 18-20 2011. Båda tillfällena i lokalen på Fyrskeppsvägen 100. Precis som förut gäller att nyckeln endast kan kvitteras ut av kontrakts-/avtalsinnehavare mot uppvisande av legitimation. Välkomna!