Snart är det dags för BRF Fyrhöjdens föreningsstämma!

Här följer lite information som kan vara bra att känna till inför stämman. En formell kallelse och verksamhetsberättelse med årsredovisning kommer framöver att skickas ut till alla medlemmar enligt föreningsstadgarna.

Tid: Tisdag den 14 maj 2013 kl. 19.00
Lokal: Kärrtorps gymnasium, Aulan

Se inlägget ovan!

Motioner

Vill du som medlem lämna in en motion till stämman kan du göra det per mejl eller vanlig post. (Motionen måste komma in skriftligen.) Underteckna din motion med namn och lämna gärna kontaktuppgifter så att styrelsen kan kontakta dig vid frågor – en tydlig motion gör det lättare för övriga medlemmar att förstå den och ta eventuellt beslut på stämman.

Skicka motionen till info@brffyrhojden.se eller till BRF Fyrhöjden, Fyrskeppsvägen 100 (gaveln), 121 54 Johanneshov. Vi behöver din motion senast den 21 april.

Motioner som kommer in efter detta datum behandlar vi så långt det är möjligt i mån av tid!

Bra att veta om rösträtt på stämman

  • För att ha rösträtt som medlem på stämman får du inte ha några obetalda avgifter till föreningen.
  • Varje bostadsrätt har en röst, oavsett om ni flera som äger lägenheten tillsammans.
  • Innan stämman börjar kommer alla medlemmar att bli avprickade mot röstlängden. För att ha rösträtt på stämman måste du kunna legitimera dig, så ta med id-kort/körkort/pass!
  • Om du inte kan närvara på stämman kan du använda dig av en fullmakt. Den måste vara skriftlig och bör innehålla följande: ort, datum för stämman, ditt och ombudets namn och adress samt era underskrifter. Den person som är ombud för dig tar sedan med sig fullmakten till stämman.
  • Du som är ombud kan bara företräda en annan medlem enligt föreningens stadgar.

Hälsningar och väl mött på stämman!
Styrelsen i BRF Fyrhöjden