Gruppanslutning är igång

internet

Gruppanslutningen av bredband via Ownit är nu igång.

För mer info om tjänsten se här.

För att komma igång med anslutningen gör följande.

Förregistrerat abonnemang (du har redan registrerat dig för våra tjänster via vår portal och erhållit kundnummer och lösenord):

Koppla in din dator eller router till nätverksuttaget. Öppna din webbläsare. Du bör komma till vår aktiveringssida automatiskt. Ifall du ej gör det, surfa till ”aktivera.ownit.se”. Logga in med kundnummer och lösenord och tryck på starta aktivering. Avvakta runt 15 minuter till aktiveringen är klar.

Har ej förregistrerat abonnemang (har ej förbeställt tjänster):

Koppla in din dator eller router till nätverksuttaget. Öppna din webbläsare. Du bör komma till vår aktiveringssida automatiskt. Ifall du ej gör det, surfa till ”aktivera.ownit.se”. Välj att registrera dig som ny kund och följ sedan anvisningarna på skärmen. När registreringsprocessen är klar ser du ditt kundnummer och lösenord på skärmen. Logga in med dessa uppgifter och tryck på starta aktivering. Avvakta runt 15 minuter till aktiveringen är klar.