Vilket höststäd!

Tusen tack till alla er/oss som slöt upp, plockade skräp och bar undan möbler, rensade tusentals ekollon, städade rabatter och tog bort leksaker! Bra, effektivt och inte minst, trevligt! Korvgrillning, kaffe och lättglögg förhöjde också stämningen. Så, nu är vi redo för dig Kung Bore med snö och slask!

För allas information gäller följande:

Utemöbler i barnstorlek är lagrade i garaget på gaveln i huslängan närmast tunnelbanan. Där står också grillar samt en brokig skara utemöbler vilka stått utanför olika portar: solstolar, kaféstolar, snurrstolar mm. Vi som städade lyfte bort och in dessa i garaget där de är skyddade under vintern. När vårsolen lyser bär vi ut dem igen. Om någon blir förtvivlad över detta så får vederbörande skicka ett mail till oss på info@brffyrhojden.se så låser vi upp garaget och plockar ut den efterlängtade möbeln!

Vi höststädare tycker att det ser lite trist ut när solstolar står på trekvart utanför portarna medan snön singlar ner. Det Finns också risk att de blir skadade när snöplogarna drar fram.

Vi tog även emot förslag om att ha en arbetsgrupp som kommer kunna ta del av och planera mer kring trivsel och funktionalitet på gårdarna, för bland annat barnen med gungor och dylikt. Det kommer vi prata vidare om! Kul med engagerade grannar tycker vi!

Och än en gång, stort tack för bra uppslutning och engagemang!!