Presentation av kandiderande suppleanter till styrelsen

Eftersom vi lever i en pandemi och de föreslagna kandidaterna inte kan presentera sig IRL kommer här en skriftlig presentation:

Johan:

Jag har bott i Kärrtorp på Fyrskeppsvägen sedan 1998. Efter ekonomexamen har jag arbetat på Skatteverket. Övriga engagemang är bland annat valberedning för biograf Reflexen och vice ordförande i Stiftelsen till minne av Bång – bidrag till barn- och ungdomsverksamhet. Jag kandiderar till posten som suppleant då jag önskar dra mitt strå till stacken i en, för förening och styrelse, arbetsintensiv period.

Mats:

Vi flyttade in i föreningen den 15 september så vi har bott här snart ett halvår. Jag jobbar på ekonomiavdelningen på en bank där jag är betalningsadministratör och redovisningsekonom. Min främsta kompetens ligger i redovisning, effektivisering och inköp. Som intresse älskar jag fotboll, både att se på och att spela. Gillar musik och även aktier. För mig är det självklart att engagera mig i området jag bor i. Så länge man kan bidra till att göra saker bättre. Jag kan se mig själv engagera mig en del, beroende på vad som behövs.