Föremål i trapphusen

Hej alla medlemmar och hyresgäster i föreningen!

Vi i styrelsen vill påminna om en viktig sak som vi alla har ansvar för. Det är inte tillåtet att förvara saker i våra gemensamma trapphus eller källargångar. Detta beror på att trapphusen och gångarna, som är våra enda utrymningsvägar, måste hållas helt fria. Detta handlar om vår säkerhet och är mycket viktigt. Om det vid en brandskyddskontroll står saker i vägen beläggs föreningen dessutom med straffavgifter och vi vet alla vid det är laget att föreningens pengar är våra pengar, och dem vill vi hålla hårt i i dessa tider. 

Så därför ber vi alla: ta en titt utanför din dörr, i ditt trapphus och i källaren. Står barnens stövlar, eller dina skidor som du hade tänkt att ta in senare där? Eller till och med ett skoställ eller en vagn? Ta in dem i din lägenhet, ditt förråd eller våra barnvagnsrum, tack!

Vänligen,

Styrelsen