Nya styrelsemedlemmar sökes!

Det närmar sig årsstämma i Brf Fyrhöjden och styrelsen söker därmed nya medlemmar som vill vara med och bidra till föreningen.

Har du erfarenhet av arbete med byggprojekt i någon form är det välkommet! Men det viktigaste är att du har ett engagemang för vår förening och vill vara med och sköta om den.
Den nuvarande styrelsen har det senaste halvåret arbetat med förberedelserna av stambytet i källarplanen och fönster/fasad-projektet. Det har varit god stämning i styrelsen och arbetet har flutit på bra och effektivt. Projekten kommer därför att vara väl förberedda när nästa styrelse väljs.

Om du vill veta mer om vad styrelsearbetet innebär eller har andra frågor är du varmt välkommen att kontakta någon av oss i valberedningen!

Karin Tideström 
mail@karintidestrom.se

070-354 58 46

Kristina Holmefalk 
kristina.holmefalk@gmail.com

070-317 71 15

Bill Vileika

bill.vileika@me.com

070-360 65 16

Årsstämma 21 maj

Välkomna till vårens stämma tisdagen den 21 maj klockan 18. I år samlas vi på Teater Reflex i Kärrtorps centrum. Först håller vi stämman inne i Reflexens salong och efter den mer formella delen, avslutar vi med prat och mingel i foajén. Ost, druvor, godis, vin, alkoholfritt och annat mums kommer att serveras. För att veta hur mycket gott vi ska köpa in vill vi i styrelsen att ni, som har lust att mingla, senast den 15 maj skickar ett mail och anmäler hur många ni blir. Maila mingelanmälan till pia@piahuss.se.

Handlingar formell stämmokallelse delas ut närmare den 21 maj.

Motion inför årsstämma

Hej medlemmar!

Utöver att ni ständigt har möjligheten att delge oss era åsikter och komma med förslag på förändringar, har ni även den demokratiska rättigheten att motionera.

Kom ihåg att motionen måste inkomma i god tid före årsstämman. Eftersom årsstämman kommer hållas någon gång under mitten eller i slutet av maj månad ger vi er fram till den 17 mars att skicka in motioner inför årets stämma. 

Hur skriva motion?
Under fliken Dokument & Blanketter finns nu en blankett/lathund för motioner. Skriv ut blanketten, fyll i rutorna och lägg den sedan i brevinkastet i vår styrelselokal.

Om ni har frågar så hör av er!

Årsmötet

brf fyrhöjden logo

Ett stort tack till alla som kom på årets årsmöte och för allt engagemang.

Det togs 2 större beslut:

  • Styrelsen ges frihet att, om och när de tycker lämpligt, ombilda lokaler till bostadsrätter.
  • Våra fönster ska bytas ut mot nya.

Utöver det så valde 3 medlemmar ur styrelsen att avgå och 3 nya valdes in. Valberedningens medlemmar valdes om i år. Ett stort tack för valberedningens arbetsinsats.

Resultat föreningsstämman

brf fyrhöjden logo

Tack till alla som kom på den extrainsatta föreningsstämman i dag och visade stort engagemang.

De nya stadgarna röstades igenom (möte 2 av 2). De kommer läggas upp på hemsidan inom kort.

Vi diskuterade också ev. kommande renovering av fasad samt renovering/byte av våra fönster. Styrelsen bad även alla att inte ställa skräp i källargångarna och att alla följer de regler vi har i vår miljöstuga.

Pågående styrelsearbete juni 2016

fyrhöjden

Vi har nu haft årsmöte. Tack till alla som kom.

Förutom att gå igenom det gångna året har vi bytt styrelse samt behandlat bredbandsfrågan.

Vi beslutade med knapp marginal att inte gruppansluta.

Den nya styrelsen består av:

  • Daniel Pasztor
  • Sanna Grönlund
  • Ida Sjösten (suppleant)
  • Kicki (Kicki) Holmberg (ordförande)
  • Kristina (Kicki) Holmefalk
  • Alexandra Barkow (supleant)
  • Eric Björklund
  • Aase Kivijemi