Årsstämma 2020

Hej medlemmar!

Vi, i styrelsen, höll ännu en mycket annorlunda stämma för ett par veckor sedan och nu är stämmoprotokoll samt poströsterna sammanställda. Vi i styrelsen tackar för ert förtroende. För er medlemmar som vill ta del av stämmoprotokoll och poströstningsresultat, skicka ett mail till styrelsen.

Hälsningar styrelsen

Stämma 13 juni

Hej medlemmar!

Stämma

Då pandemin fortfarande håller oss i ett stadigt grepp, och vi inte kan ses fysiskt i någon lokal, har nuvarande styrelse beslutat att vi återigen får ta en poströstningsstämma på grund av rådande restriktioner. Denna stämma planeras att hållas den 13 juni klockan 15.00 och ni kommer att få information i era brevlådor innan dess med med årsberättelse samt eventuella motioner och poströstningsblankett.

Motioner

Ni som önskar att styrelsen tar upp och behandlar motioner behöver skicka in dessa, antigen i digitalt skick via e-post till info@brffyrhojden.se eller i styrelsens postlåda, på Fyrskeppsvägen 108 senast den 10 maj klockan 18.00. Efter detta datum kommer inga motioner att behandlas.

Valberedningen

Valberedningen önskar få in förslag på kandidater till styrelsen snarast, om det finns medlemmar som är intresserade av styrelsearbete. De önskar också att få in förslag på kandidater till just valberedningen, då en av de nuvarande skall avgå.

Hälsningar Styrelsen

Presentation av kandiderande suppleanter till styrelsen

Eftersom vi lever i en pandemi och de föreslagna kandidaterna inte kan presentera sig IRL kommer här en skriftlig presentation:

Johan:

Jag har bott i Kärrtorp på Fyrskeppsvägen sedan 1998. Efter ekonomexamen har jag arbetat på Skatteverket. Övriga engagemang är bland annat valberedning för biograf Reflexen och vice ordförande i Stiftelsen till minne av Bång – bidrag till barn- och ungdomsverksamhet. Jag kandiderar till posten som suppleant då jag önskar dra mitt strå till stacken i en, för förening och styrelse, arbetsintensiv period.

Mats:

Vi flyttade in i föreningen den 15 september så vi har bott här snart ett halvår. Jag jobbar på ekonomiavdelningen på en bank där jag är betalningsadministratör och redovisningsekonom. Min främsta kompetens ligger i redovisning, effektivisering och inköp. Som intresse älskar jag fotboll, både att se på och att spela. Gillar musik och även aktier. För mig är det självklart att engagera mig i området jag bor i. Så länge man kan bidra till att göra saker bättre. Jag kan se mig själv engagera mig en del, beroende på vad som behövs. 

Resultat från årsstämma

Hej medlemmar!

Vi, i styrelsen, höll en mycket annorlunda stämma förra veckan och nu är stämmoprotokoll samt poströsterna sammanställda. Vi i styrelsen tackar för ert förtroende.

För er medlemmar som vill ta del av stämmoprotokoll och poströstningsresultat, skicka ett mail till styrelsen.

Hälsningar styrelsen

Årsstämma 2020 NYTT datum 30/6!

Vi blev uppmärksammade på att vi inte uppdaterat nytt datum på hemsidan till årsstämman. Vi ber om ursäkt för detta.

Söndagen den 14/6 delade styrelsen ut kallelse, följebrev samt poströstningsblankett. För medlemmar som för tillfället är på annan ort i rådande omständigheter och inte kan ta del fysiskt av poströstningen var vänlig maila styrelsen så löser vi detta: info@brffyrhojden.se

Hälsningar styrelsen

Årsstämma 2020

Föreningen kommer inte kunna genomföra en årsstämma i juni, som planerat på grund av restriktioner från Folkhälsomyndigheten. Nytt preliminärt datum är den 15 september.

Årsberättelsen kommer inom kort att finnas tillgänglig. det kommer att informeras om här.

Hälsningar styrelsen

Informationsbrev

Medlemmar och grannar!

Coronapandemin slår mot oss alla, osäkerheten är stor inför kommande månader.

INSTÄLLT

Vårens städdag ställs in eftersom vi alla avråds från att delta i möten och sammankomster.

FRAMFLYTTAD

Vårens stämma, planerad till den 27 april, har flyttats fram till tisdagen den 16 juni. Detta är dock ett preliminärt datum då vi ännu inte vet hur smittoläge och samhällsrekommendationer ser ut längre fram. Vi avvaktar och ser. Info kommer.

HEMSIDAN

Styrelsen uppmanar var och en att regelbundet gå in på hemsidan. Hemsidan är det enda stället där korrekt information lämnas.

BYGGPROJEKTET

Föreningens byggprojekt fortskrider. Alla frågor ang detta ska ställas till styrelsen direkt via mejl alternativt brev i brevlådan på
Fyrskeppsvägen 108, 1/2 trappa ned . Vi inväntar, som redan informerats, den 30 april besked från Stadsbyggnadsnämnden ang fönsterbytet.

Med vänliga hälsningar Styrelsen

Nya styrelsemedlemmar sökes!

Det närmar sig årsstämma i Brf Fyrhöjden och styrelsen söker därmed nya medlemmar som vill vara med och bidra till föreningen.

Har du erfarenhet av arbete med byggprojekt i någon form är det välkommet! Men det viktigaste är att du har ett engagemang för vår förening och vill vara med och sköta om den.
Den nuvarande styrelsen har det senaste halvåret arbetat med förberedelserna av stambytet i källarplanen och fönster/fasad-projektet. Det har varit god stämning i styrelsen och arbetet har flutit på bra och effektivt. Projekten kommer därför att vara väl förberedda när nästa styrelse väljs.

Om du vill veta mer om vad styrelsearbetet innebär eller har andra frågor är du varmt välkommen att kontakta någon av oss i valberedningen!

Karin Tideström 
mail@karintidestrom.se

070-354 58 46

Kristina Holmefalk 
kristina.holmefalk@gmail.com

070-317 71 15

Bill Vileika

bill.vileika@me.com

070-360 65 16

Årsstämma 21 maj

Välkomna till vårens stämma tisdagen den 21 maj klockan 18. I år samlas vi på Teater Reflex i Kärrtorps centrum. Först håller vi stämman inne i Reflexens salong och efter den mer formella delen, avslutar vi med prat och mingel i foajén. Ost, druvor, godis, vin, alkoholfritt och annat mums kommer att serveras. För att veta hur mycket gott vi ska köpa in vill vi i styrelsen att ni, som har lust att mingla, senast den 15 maj skickar ett mail och anmäler hur många ni blir. Maila mingelanmälan till pia@piahuss.se.

Handlingar formell stämmokallelse delas ut närmare den 21 maj.